¿Has leído "Aquellas primeras fallas"?

Ja 40 anys de falles a Benicarló

Sembla que hi haja falles tota la vida a Benicarló, però només en fa quaranta (que són pocs, i no digueu el contrari perquè jo tinc eixa edat) que es planten en eixa localitat. Per a commemorar este aniversari, la Junta Local Fallera de Benicarló ha programat una sèrie d’actes especials i l’edició d’un llibre, i a més una bona notícia: no hi haurà retalls a la subvenció a la festa fallera, cosa poc més que extraordinària tal i com estan “Marianico el Recorto” i amics.

Junta Local Fallera de BenicarlóEsta setmana, a la Junta Local Fallera de Benicarló va tenir lloc una roda de premsa on van assistir el president de la mateixa, Pedro Manchón, i l’alcalde de la ciutat, Marcelo Domingo, on van anunciar els actes que recordaran estos quaranta anys de falles. També van anunciar que la Diputació aportarà 35.000 euros en este aniversari i que l’ajuntament mantindrà la subvenció.

Estos són els actes programats:

Dijous 21 de febrer, 21.00 hores, al saló senyora Maria del Mas, presentació del llibre “40 anys de falles. Benicarló 1973-2013 “, que tindrà el preu de 30 euros eixe dia.

Diumenge 24 de febrer, 19.00 hores, Auditori Municipal, concert Banda de Música “Ciutat de Benicarló”. Es podrà adquirir un CD música fallera gravat per esta banda a 10 euros.

Divendres 1 de març, 23.30 hores, Plaça Sant Bartomeu, concert obertura Falles 2013, amb l’actuació del Niño de la Hipoteca i Dejà Vu, dos grups benicarlandos.

Divendres 8, 21.00 hores, pati del Col·legi La Salle, concert de música tradicional i sopar popular. Actuarà Pep Gimeno “El Botifarra”. Preu entrada 5 euros, a més del concert sopar olleta benicarlanda i refresc.

Divendres 15, 21.00 hores, plaça Mossèn Tomàs, espectacle pirotècnic “40 anys de falles” per Pirotècnia Tomàs.

El 20% del recaptat es destinarà al Projecte de Cooperació Local.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar