Benifaió no tindrà fallera major en 2013

A Marina Villanueva Linares, fallera major de Benifaió 2012, se li ha acabat el seu “contracte” d’un any amb esta localitat… i el seu lloc es quedarà vacant, ja que no s’ha trobat a cap fallera d’eixe poble que vulga ser-ho.  Serà la primera vegada, des que existix el càrrec de fallera major de Benifaió (el primer any va ser 1997), que cap xica l’ocupa. Hi ha crisi fins de falleres majors…

Benifaió no ha trobat cap candidata que vulga el càrrec de fallera major de la localitat. Fins i tot va oferir-se a totes les falleres de les comissions quan, segons el reglament faller, en principi només s’oferix la possibilitat a les que van ser falleres majors, però ni encara així ha sigut possible. De tota manera, els actes oficials de la Junta Local Fallera es cobriran sense esta figura i participaran en el mateixos membres d’este organisme rector. En 2014 es tornarà a obrir el termini d’elecció per a fallera major de Benifaió, per a vore si hi ha més sort.

Comiat de la fallera major de Benifaió 2012

Mentrestat, la Junta Local Fallera de Benifaió, amb l’alcaldessa Amparo Arcís i la presidenta executa Maribel Sabater al front, van acomiadar Marina Villanueva Linares com a fallera major de 2012. Precisament els problemes per a ocupar la màxima representació fallera de Benifaió van fer que ella passara de reina de les festes en 2011 a fallera major l’any passat perquè tampoc es van trobar candidates. Marina va agrair tot el suport rebut i la companyia de la junta local en la seua tasca.