Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Molinell-Alboraia llegirà el seu llibret… i més

La Falla Molinell-Alboraia no para ni amb un partís de Valium. El 23 de febrer, dia de colps (d’estat), tindrà lloc la lectura del seu llibret a càrrec del seu poeta, però a més anirà al taller de la seua falla infantil i de la gran, celebraran el Carnestoltes i una festa de quint i tapa, i fins i tot el Dia dels Enamorats. ¡Si és que no tenen descans!

Escut Falla Molinell-AlboraiaA les deu de la nit del 23 de febrer, segons han publicat en una xarxa social, el poeta de la falla llegirà el llibret. Eixa nit també tindran un sopar i després aprendran un poquet de la història dels seus monumets fallers. Per altra banda, hui han anat a visitar el taller de la falla infantil, i diumenge que ve a las 19.30 hores.

Més tard celebraran un carnestoltes per a majors i altre per a infantils. El primer serà el 3 de febrer i el segon el 10 de febrer. La delegació de festejos s’encarregarà del sopar. I per ocupar un poc més els caps de setmana vinents, el 27 de febrer tindran una festa de quint i tapa a les 20.30 amb ball inclòs, i el 17 de febrer una de Sant Valentí, on el casal s’omplirà d’amor a partir de les deu de la nit.