Com porta el valencià la teua falla torrentina?

No cal que siga en braços: amb tal que el porte bé en els cartells de la falla, la teua falla de Torrent pot optar als Premis a l’Ús del Valencià que convoca l’ajuntament d’esta ciutat. I no són per a passar-ne, ja que el primer són 600 euros que van molt bé per a pagar l’IVA de la falla. Ja s’ha obert el termini i hi ha fins al 8 de març per a presentar-se.

Cartell de fallaL’Oficina de Promoció i Ús del Valencià torna a convocar este premi per a promoure la dignificació de la llengua en les Falles de Torrent. En concret, vol distingir les comissions que tinguen una cura especial en l’ús de la llengua en les llegendes del seu monument. Es donaran tres premis: el primer, amb 600 euros i banderí; el segon, amb 300 euros i banderí; i el tercer, amb 200 euros i també banderí.

Les instàncies per a concursar poden presentar-se des d’ara i fins al dia 8 de març, havent de presentar les comissions les llegendes de la falla també. El tràmit pot iniciar-se a través d’Internet en este enllaç.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar