Com porta el valencià la teua falla torrentina?

No cal que siga en braços: amb tal que el porte bé en els cartells de la falla, la teua falla de Torrent pot optar als Premis a l’Ús del Valencià que convoca l’ajuntament d’esta ciutat. I no són per a passar-ne, ja que el primer són 600 euros que van molt bé per a pagar l’IVA de la falla. Ja s’ha obert el termini i hi ha fins al 8 de març per a presentar-se.

Cartell de fallaL’Oficina de Promoció i Ús del Valencià torna a convocar este premi per a promoure la dignificació de la llengua en les Falles de Torrent. En concret, vol distingir les comissions que tinguen una cura especial en l’ús de la llengua en les llegendes del seu monument. Es donaran tres premis: el primer, amb 600 euros i banderí; el segon, amb 300 euros i banderí; i el tercer, amb 200 euros i també banderí.

Les instàncies per a concursar poden presentar-se des d’ara i fins al dia 8 de març, havent de presentar les comissions les llegendes de la falla també. El tràmit pot iniciar-se a través d’Internet en este enllaç.