¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

Mercat i jornades culturals en El Clero

Un mercat tradicional, productes artesans, exposicions fotogràfiques i i teatre són alguns dels atractius de les jornades culturals que tindran lloc el cap de setmana següent de mà de la Falla Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero. Ah, i hi haurà molt de menjar, així que ves preparant l’estómac (i la butxaca, clar). Este és el programa publicat per la comissió.

Setmana cultural El Clero 2013

PROGRAMA SETMANA CULTURAL

 

DIVENDRES 1 DE FEBRER

19 HORES: Inauguració per part de les nostres Falleres Majors i Presidents de les Jornades Culturals i el mercat tradicional i Productes Artesans. Hi haurà jocs infantils, demostració de falconeria i treballs en viu de diferents gremis d’artesans.

Exposició Fotogràfica al Casal titulada “Recuperant del patrimoni” de l’Associació d’Amics del Patrimoni Natural i Cultural Alturano “El Cantal”.

 

DISSABTE 2 DE FEBRER

19h30: Xerrada col·loqui impartida per Emilio García Calvo, membre de l’Associació d’Amics del Patrimoni Natural i Cultural Alturano “El Cantal”.

21 HORES: Representació teatral (lectura dramatitzada) de “Don Mendo va a l’aguait” per part d’integrants de la nostra Comissió.

 

DIUMENGE 3 DE FEBRER

13 HORES: Degustació de pernil serrà a càrrec de l’expert tallador En Guillem Serrano Pons.

14h30: Dinar a preus populars. (Imprescindible inscripció prèvia).

18h30: Cloenda de les Jornades Culturals, Mercat Artesanal i Exposició fotogràfica.

 

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar