Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La cremà?

Mercat i jornades culturals en El Clero

Un mercat tradicional, productes artesans, exposicions fotogràfiques i i teatre són alguns dels atractius de les jornades culturals que tindran lloc el cap de setmana següent de mà de la Falla Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero. Ah, i hi haurà molt de menjar, així que ves preparant l’estómac (i la butxaca, clar). Este és el programa publicat per la comissió.

Setmana cultural El Clero 2013

PROGRAMA SETMANA CULTURAL

 

DIVENDRES 1 DE FEBRER

19 HORES: Inauguració per part de les nostres Falleres Majors i Presidents de les Jornades Culturals i el mercat tradicional i Productes Artesans. Hi haurà jocs infantils, demostració de falconeria i treballs en viu de diferents gremis d’artesans.

Exposició Fotogràfica al Casal titulada “Recuperant del patrimoni” de l’Associació d’Amics del Patrimoni Natural i Cultural Alturano “El Cantal”.

 

DISSABTE 2 DE FEBRER

19h30: Xerrada col·loqui impartida per Emilio García Calvo, membre de l’Associació d’Amics del Patrimoni Natural i Cultural Alturano “El Cantal”.

21 HORES: Representació teatral (lectura dramatitzada) de “Don Mendo va a l’aguait” per part d’integrants de la nostra Comissió.

 

DIUMENGE 3 DE FEBRER

13 HORES: Degustació de pernil serrà a càrrec de l’expert tallador En Guillem Serrano Pons.

14h30: Dinar a preus populars. (Imprescindible inscripció prèvia).

18h30: Cloenda de les Jornades Culturals, Mercat Artesanal i Exposició fotogràfica.