Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cervantes presenta projecte i Cadarso ninot

Uns presenten falles senceres, i altres només un ninot (amb regal de visita a taller). És el que pasa a principi de febrer, quan Cervantes-Pare Jofré presenta el seu projecte de falla, i Almirall Cadarso-Comte d’Altea el ninot que portarà a l’Exposició. Per cert, l’Exposició del Ninot s’inaugura el dia 9. ¿Ja estàs preparat?

Presentació de projectes de Cervantes-Pare Jofré 2013

Comencem pel dia 2 de febrer, dissabte, quan la Falla Cervantes-Pare Jofré presentarà oficialment els seus projectes de falla per a 2013. Serà al seu casal a partir de les 19.00 hores quan coneixerem què és això de “gual + lluch + casa” que diu en la invitació a l’acte.

I dos dies després, el dilluns 4, la Falla Almirall Cadarso presentarà la figura que portarà a l’Exposició del Ninot al taller on s’ha construït, el de Manuel Algarra, a la Ciutat de l’Artista Faller. De pas, els assistents podran vore de primera mà com va la falla, la qual participarà en secció especial. Serà a la una del migdia.