Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Pius XI-Fontanars prepara la parada

La parada mora i cristiana de la Falla Pius XI-Fontanars no està molt parada precisament, ja que va perfilant-se a poc a poc. Ja se sap que desfilaran 200 persones acompanyats de 175 músics i 2 carrosses, a més de cavalls i dromedaris, i altres sorpreses. La presentació oficial serà a meitat de febrer, on se n’anunciaran més detalls, inclosos els que hi ha a continuació.

Parada moraLa sisena parada mora i cristiana d’esta comissió comptarà enguany amb 5 esquadres d’homes, 6 de dones i 2 de xiquets, més una especial. A més hi haurà dues carrosses de l’empresa Afdufa, 10 o 12 cavalls del Cortijo de la Vega, dromedaris de l’empresa Marisa, aus rapaces de Bocairent, el ballet de l’escola de dansa Sara Guirado, tres bandes de música i tres colles de tabalet i dolçaina. En total, unes 200 persones en la desfilada acompanyades de 175 músics. Per al públic es col·locaran 2.000 cadires en el recorregut, a les quals es podrà accedir per dos euros.

Se’n coneixerà més informació en la presentació de l’acte que tindrà lloc el 18 febrer a les 20.30 al casal (carrer Pius XI, 28, de València), on el mestre de cerimònies serà el conegut locutor Marcos Soriano i comptarà amb la fallera major de València com a convidada.

Este acte tindrà lloc el dia 9 de març, dissabte, a les set de la vesprada.