¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Pius XI-Fontanars prepara la parada

La parada mora i cristiana de la Falla Pius XI-Fontanars no està molt parada precisament, ja que va perfilant-se a poc a poc. Ja se sap que desfilaran 200 persones acompanyats de 175 músics i 2 carrosses, a més de cavalls i dromedaris, i altres sorpreses. La presentació oficial serà a meitat de febrer, on se n’anunciaran més detalls, inclosos els que hi ha a continuació.

Parada moraLa sisena parada mora i cristiana d’esta comissió comptarà enguany amb 5 esquadres d’homes, 6 de dones i 2 de xiquets, més una especial. A més hi haurà dues carrosses de l’empresa Afdufa, 10 o 12 cavalls del Cortijo de la Vega, dromedaris de l’empresa Marisa, aus rapaces de Bocairent, el ballet de l’escola de dansa Sara Guirado, tres bandes de música i tres colles de tabalet i dolçaina. En total, unes 200 persones en la desfilada acompanyades de 175 músics. Per al públic es col·locaran 2.000 cadires en el recorregut, a les quals es podrà accedir per dos euros.

Se’n coneixerà més informació en la presentació de l’acte que tindrà lloc el 18 febrer a les 20.30 al casal (carrer Pius XI, 28, de València), on el mestre de cerimònies serà el conegut locutor Marcos Soriano i comptarà amb la fallera major de València com a convidada.

Este acte tindrà lloc el dia 9 de març, dissabte, a les set de la vesprada.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar