Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Doble taller amb Sant Vicent-Empar Iturbi

Tenim als artistes com bojos netejant els tallers, i és que no paren les visites. La Falla Sant Vicent-Empar Iturbi en va visitar el de la seua falla gran i el de la infantil, José Jarauta “Pepo” i Alberto Ribera respectivament, i s’ho van passar d’allò més bé amb l’excursió doble.
Este dissabte 26 de gener, alguns fallers de Sant Vicent-Empar Iturbi van anar als tallers dels seus artistes per tal de vore com anava la construcció de la falla infantil, L’ombra dels colors, i de la gran, La Gran Depressió. Un bon esmorzar va completar eixe dia entre fustes on van quedar contents amb el que van vore.

talleriturbi (1)

talleriturbi (2)

talleriturbi (3)

talleriturbi (4)

talleriturbi (5)

talleriturbi (6)

talleriturbi (7)

talleriturbi (8)

talleriturbi (9)

talleriturbi