Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Baenas? Sóc Mercat del Cabanyal…

I allí es plantaren els fallers de Just Vilar-Mercat del Cabanyal: al taller de Pere Baenas, on este artista està construint la seua falla gran. El cadafal, amb ninots inspirats en el Circ del Sol i de lema Il·lusions, critica als bancs i a la situació econòmica general, i pel que han vist en la visita, encara està sense pintar però es veu fidel a la maqueta i l’esbós. O siga, que queda clar que a la comissió no li enganyen com els bancs als compradors dels títols preferents.

Ací tenim les fotos de la visita enviades per la comissió:

Taller de la falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal 2013ç Taller de la falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal 2013

Taller de la falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal 2013

Taller de la falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal 2013