Trau premis a les teues fotografies falleres

¿Eres dels que fotografien tot allò que tinga a vore amb les Falles, inclosos els que es dormen al casal de matinada? Aleshores t’interessa el concurs “365 dies de  Falles” de la Falla Illes Canàries-Trafalgar. Per altra banda, Cervantes-Pare Jofré se’n va d’excursió cultural pel centre de València. ¡Per a que després diguen que les Falles no són cultura!

Un trofeu i 150 euros és el primer premi del tercer concurs fotogràfic titulat “365 dies de Falles” que organitza la Falla Illes Canàries-Trafalgar. Pot participar qualsevol persona, faller o no faller, siga fotògraf professional o aficionat, presentant com a màxim dues instantànies que necessàriament han de mostrar algun aspecte de la festa fallera. A banda del premi esmentat, hi haurà un segon amb trofeu i una sessió fotogràfica d’estudi de regal, i un tercer dotat amb trofeu i una sessió de spa. Les obres presentades s’exposaran al Centre Comercial Aqua. Les bases íntegres del concurs són les següents:

 

BASES-III CONCURS DE FOTOGRAFIA – 365 dies de FALLES

 

III Concurs Fotogràfic 365 dies de FallaFOTOGRAFIES

1. Podran participar totes les persones, sigurn o no professionals de la fotografia, sense límit d’edat, en la modalitat escollida per este concurs: A) Blanc i Negre i B) Color.
2. El tema de les fotografies serà el triat pels organitzadors del concurs, 365 dies de Falles, poden ser tots aquells aspectes de la festa i el seu entorn, situacions, persones, actes, llocs, etc., Que ens recordin a la nostra festa de les Falles. El tema es podrà plasmar des de qualsevol punt de vista i sense límits a la creativitat artística.
3. Cada autor podrà presentar un màxim de dues fotografies, amb total llibertat de tècniques o procediments no admetent-se els muntatges fotogràfics, així com les alteracions o distorsions de la imatge obtinguda originalment. La mida de la imatge fotogràfica serà de mínim 20 x 25 cm i no excedir a 20 x30 cm.
4. Les obres s’hauran de lliurar, exclusivament, al local de la Falla Illes Canàries Trafagar, a Secretaria, situat al Carrer Illes Canàries 108, 46023 València, de dilluns a divendres de 19:30 a 21:00 hores, a partir del dia 17 de GENER de 2013 i el termini d’admissió es tancarà el dia 8 de Febrer de 2013, es lliurés al costat de les obres degudament emplenat i signat el document de Declaració.
5. La Falla Illes Canàries Trafalgar, i el del Centre Comercial Aqua Multiespacio, podrà retirar les fotografies presentades, i que al seu criteri vulneren l’honor, intimitat i imatge de les persones. La presentació suposarà la retirada immediata del concurs de la fotografia o fotografies, així com l’expulsió de l’autor de les mateixes del concurs.
6. L’autor reconeix tenir tots els permisos necessaris per a la presa i difusió de la imatge, fent-se responsable de qualsevol incidència que aquesta produïsca.

EL JURAT

7. El jurat estarà format per dues persones de reconeguda rellevància en l’àmbit fotogràfic i coneixedor del món de les Falles. Eliminarà tots aquells treballs que no reuneixin les condicions establertes en aquestes bases, i en el cas que el nombre d’aquestes obres supere les dimensions de l’espai de l’exposició, es realitzarà una selecció prèvia dels mateixos per a l’exposició al Centre Comercial Aqua Multiespai .
8. El Tercer membre del jurat, seran els clients del Centre Comercial Aqua Multiespai. Per compres igual o superior a 10 €, presentant el justificant de compra al punt d’Atenció al client, obtindrà una papereta per poder votar. Els vots s’introduiran en una urna, col · locada al costat del punt d’informació. Es podran realitzar votacions fins el dia 22 de febrer. El dia de les deliberacions, el jurat extraurà les paperetes per al seu recompte.
9. La decisió del jurat serà inapel · lable, no quedant per tant desert cap dels premis establerts pels organitzadors del concurs. El fet de participar lliurement en aquest concurs, implica l’acceptació de la totalitat dels punts descrits, en les presents bases.

PREMIS

10. S’estableixen tres únics premis: 1 – Trofeu i 150 € ofert per Caixa Popular. -2 – Trofeu i una sessió fotogràfica d’estudi, amb una hora de durada i un treball final d’un àlbum amb 10 fotografies 20×25, ofert per l’estudi fotogràfic, El Cuartoscuro. -3 – Trofeu i Val per 1 sessió d’SPA i massatge ofert per SPA Elit.
11. Les fotografies premiades quedaran en propietat de la Falla Illes Canàries Trafalgar, el del Centre Comercial Aqua Multiespai així com tots els drets que puguin derivar de les mateixes.

EXPOSICIÓ

12. La inauguració de l’exposició tindrà lloc a la primera planta del Centre Comercial Aqua Multiespacio, el divendres 15 de febrer de 2013, a les 20:30 hores, quedant exposades fins al dia de cloenda de la mateixa, que serà a les 19:30 del 24 de febrer de 2013.
13. La decisió del Jurat es farà públic a la pàgina web de la Falla Illes Canàries Trafalgar (www.fallatrafalgar.com), i en la del Centre Comercial Aqua Multiespacio (www.aqua-multiespacio.com), així com en els mitjans de comunicació.
14. El lliurament dels premis establerts en aquestes bases es realitzarà en l’exposició, que tindrà lloc a la primera planta del Centre Comercial Aqua Multiespacio a les 19:30 hores del dia 23 de FEBRER de 2013.

DEVOLUCIÓ D’OBRES

15. Les obres es podran retirar al casal de la Falla Illes Canàries Trafalgar, a partir del dia 18 de Febrer fins al 28 de febrer, en Horari de 19:30 a 21:00 hores, a partir d’esta data, la Falla no es fa responsable del retorn i passaran a disposició de la Falla.

 

Canviant de tema, la Falla Cervantes-Pare Jofré té programada una excursió per als infantils dissabte 19 de gener en la qual visitaran lloc emblemàtics del centre de València i pujaran al Micalet. L’eixida serà al casal de la comissió a les deu del matí.