Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La cremà?

Presentacions de falleres diverses

Com que fa temps que no es parla de falleres majors ací, aci en tenim unes presentacions: la de Bisbe Jaime Pérez-Luis Oliag, i l’anunci de les d’Exposició-Misser Mascó i Cadis-Els Centelles, que tindrà lloc este dissabte. ¿Mirem unes fotos de xiques guapes vestides de valenciana? Vinga…

Dissabte passat, la Falla Bisbe Jaime Pérez-Luis Oliag va presentar les seues falleres majors per a 2013 a la Sala Canal. Els seus nom són Ángela Arlandis Ferrando (infantil) i Inma Ferrando Navarro (major). Ací se les veu molt contentes en l’acte:

Presentació Bisbe Jaime Pérez-Luis Oliag 2013

I demà tindrà lloc la presentació de les falleres majors de Cadis-Els Centelles. L’acte portarà per títol “En cinc minuts” i tindrà lloc a les 18 hores a la Sala Rosiña. Les protagonistes seran Ana Balbastre i Claudia Hernández, que ací les tenim en la foto amb els seues presidents, Ernesto Barchino i
Àlex Gamborino.

Quadre d'honor de la Falla Cadis-Els Centelles 2013

També demà, però a l’Alameda Palace, la Falla Exposició presentarà les seues representants. A les 17.30 començarà la presentació de la fallera major infantil Victoria Alfonso Sanz, que tindrà de mantenidor Indalecio Segarra Soler i de presentadors Claudia Mas i l’assesor municipal Manolo Mas. Més tard, concretament a les 21 hores, presentaran la fallera major, Irene Nabás Martín de Vidales, comptant amb el locutor Salvador Peiró en les tasques de presentació i amb Félix Crespo Hellín, anterior president de Junta Central Fallera i faller de la comissió, com a mantenidor. Estes són les falleres majors d’Exposició:

Falleres majors d'Exposició 2013