Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Eugeni Alemany, al Casal Multiusos de Sueca

¿Tens ganes de riure? Aleshores no mires les notícies: vés esta nit al Casal Multiusos de Sueca, on el televisiu monologista Eugeni Alemany interpretarà el seu monòleg “En persona, guanye”. L’acte està organitzat per la Falla El Portal, i entre el públic se sortejaran 3 sobresous en negre per a tota la vida (almenys això diu l’humorista…).

Eugeni AlemanyA les nou de la nit de hui 18 de gener començarà l’espectacle de l’ex-reporter de CQC i presentador de diversos programes Eugeni Alemany. Segons afirma ell mateix en el seu Facebook, “entre els assistents es sortejaran 3 sobresueldos en negre per a tota la vida, un compte a Suïssa i un àtic a Marbella. Però això no és tot. El Gran Premi Especial, cortesia de la Tòmbola, és una escultura de la Mare de Déu de Sales (o el Piolín Gigante, a triar).” Així que serà qüestió d’anar.