¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Una setmana cultural de cine

El sèptim art serà el tema de la propera setmana cultural (curteta, de només tres dies) de la Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. Del 12 al 14 de desembre podrem vore al seu casal la pel·lícula Con faldas y a lo loco, així com gaudir de dues xarrades en relació al cine. Per cert que l’Agrupació de Falles Olivereta, a la qual pertany esta comissió, celebrarà el dia 14 un festival de playback infantil al casal de la Falla Saineter Arniches i que començarà a les deu de la nit.

cineA les 20.00 hores del dia 12 s’inaugurarà la setmana cultural dedicada al cine i se servirà un vi d’honor. El dia 13 de desembre, a la mateixa hora, Belén Pascual donarà una xarrada sobre els 50 anys sense Marilyn, i després es projectarà la pel·lícula Con faldas y a lo loco. L’últim dia, el 14, tindrà una conferència sobre el cine a càrrec de Juan Ángel Sáez a les huit de la vesprada també, i per la nit un sopar d’acomiadament.