Una setmana cultural de cine

El sèptim art serà el tema de la propera setmana cultural (curteta, de només tres dies) de la Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. Del 12 al 14 de desembre podrem vore al seu casal la pel·lícula Con faldas y a lo loco, així com gaudir de dues xarrades en relació al cine. Per cert que l’Agrupació de Falles Olivereta, a la qual pertany esta comissió, celebrarà el dia 14 un festival de playback infantil al casal de la Falla Saineter Arniches i que començarà a les deu de la nit.

cineA les 20.00 hores del dia 12 s’inaugurarà la setmana cultural dedicada al cine i se servirà un vi d’honor. El dia 13 de desembre, a la mateixa hora, Belén Pascual donarà una xarrada sobre els 50 anys sense Marilyn, i després es projectarà la pel·lícula Con faldas y a lo loco. L’últim dia, el 14, tindrà una conferència sobre el cine a càrrec de Juan Ángel Sáez a les huit de la vesprada també, i per la nit un sopar d’acomiadament.