Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Fallers solidaris a València i Torrent

Amb la maleïda crisi tots estem fatal de diners (bé, tots, tots… Díaz Ferrán no, per exemple), però sempre hi ha algú que està molt pitjor. Per això falles com Sant Vicent de Paül-Diputada Clara Campoamor a València o Carrer Benemèrita de Torrent han pensat d’ajudar als més necessitats amb un mercadet i una recollida de joguets. ¿T’apuntes?

un joguet una sonrisaEn efecte, la Falla Diputada celebrarà este cap de setmana (15 i 16 de desembre) un mercadet solidari, donant-se el 50% del que s’aconseguista al Grupo Martes, una entitat formada per voluntaris amb objectius tan solidaris com la prevenció del consum de drogues i la reinserció de reclusos i drogodependents. Per altra banda, a Torrent la Falla Benemèrita ja té en marxa la campanya “Un joguet, un somriure”, amb la qual volen recollir jogues per als xiquets amb menys recursos.