¿Has leído "La despertà"?

Fallers solidaris a València i Torrent

Amb la maleïda crisi tots estem fatal de diners (bé, tots, tots… Díaz Ferrán no, per exemple), però sempre hi ha algú que està molt pitjor. Per això falles com Sant Vicent de Paül-Diputada Clara Campoamor a València o Carrer Benemèrita de Torrent han pensat d’ajudar als més necessitats amb un mercadet i una recollida de joguets. ¿T’apuntes?

un joguet una sonrisaEn efecte, la Falla Diputada celebrarà este cap de setmana (15 i 16 de desembre) un mercadet solidari, donant-se el 50% del que s’aconseguista al Grupo Martes, una entitat formada per voluntaris amb objectius tan solidaris com la prevenció del consum de drogues i la reinserció de reclusos i drogodependents. Per altra banda, a Torrent la Falla Benemèrita ja té en marxa la campanya “Un joguet, un somriure”, amb la qual volen recollir jogues per als xiquets amb menys recursos.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar