La Cavalcada de Reis passarà per Na Jordana

Ara bé, en xicotet, perquè eixe és el tema del betlem de la Falla Na Jordana: la Cavalcada de Reis passant per davant de l’Ajuntament de València. Esta construcció nadalencia, que tornarà a ser de lliure disseny i gegant, s’inaugurarà este dimecres 12 de desembre, però si no pots anar eixe dia i vols saber si ix Rita Barberá en el balcó donant bots, estarà obert del 14 de desembre al 4 de gener al casal de la comissió.

Una reproducció de la façana principal de l’Ajuntamenta escala 1:10 presidix este monumental betlem que inauguraran els fallers de Na Jordana dimecres que ve a les 21 hores. Amb el llarg títol Un betlem als voltants de la casa de la Vila (Na Jordana se’n va de Cavalcada de Reis), contindrà una Cavalcada de Reis amb 200 figures dissenyades per Núria Llopis Borrego, fallera major infantil de València 2006, 15 carrosses, i els àngels de la bòveda de la catedral valenciana que seran el remat de la falla municipal infantil 2013.

cartell betlem 2012

El betlem es podrà visitar del 14 de desembre de 2012 al 4 de gener de 2013, excepte les vesprades dels 24 i 25 de desembre i el matí de l’1 de gener. L’horari en que està obert serà de 17 a 21.30 hores en dies laborables, i de 10 a 14 i de 17 a 21.30 hores en festius.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar