¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Lo Rat Penat vol guanyar kilos (d’ajuda)

Kilos i kilos de menjar vol la Falla Lo Rat Penat, però no per a fartar-se ells, sinó per a donar-los a Cáritas. Altra acció solidària que tenen en marxa és la recollida de material de neteja personal masculina per a l’Hospital Sant Joan de Déu, i per altra banda, inauguraran el seu betlem este divendres 14 de desembre.

escutratpenatEsta comissió s’ha adherit a la campanya del 1 de Cáritas, per la qual cosa a partir del 16 de desembre recollirà al seu casal paquet de kilo o litre de menjar (arròs, farina, sucre, llet, etc.) que es destinaran a esta institució benèfica. Des d’eixe dia també podran depositar-se en el mateix lloc productes de neteja personal masculina que es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Per altre lloc, la falla inaugurarà el seu betlem el dia 14 de desembre, divendres, a les 20.30 hores, del qual ja se’n poden vore imatges del muntatge en Facebook.