Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cultura i diversió en la gala de Torrent

Quan es parla de cultura, a molta gent li comença a entrar son, però en el cas de la Gala de la Cultura de Torrent la cosa va ser més divertida. Unes quantes escenes satíriques, fins i tot criticant el món faller, van fer entretinguda l’entrega dels premis del concurs de teatre de la Junta Local Fallera de Torrent.

IMG 1622b

L’Auditori de Torrent va ser el lloc on va celebrar-se este cap de setmana eixe acte cultural i faller. Presentat per la periodista Verónica March, durant el seu transcurs es van presentar de forma intercalada els concursos culturals que tenen les falles de Torrent (de llibret, de fotografia, de creus de maig, de paiassos, de curtmetratges, jocs florals, etc.) i es van entregar els premis de les modalitats curta i llarga de teatre. L’alcadessa de Torrent, Amparo Folgado, va obrir este acte, i junt a la fallera major de Torrent, Rebeca Piles, va entregar els guardons als afortunats. L’obra guanyadora de la modalitat curta, Sexes, de la Falla Sant Roc, va representar-se en la gala, així com el playback guanyador. Recordem que la modalitat llarga la va guanyar Ramón y Cajal amb El malalt imaginari.

IMG 1908b

Els fallers premiats en la modalitat d’obra curta són:

Millor actor principal
José Sanz Ramos, de   Pare Méndez

Millor actriu principal
Laura Gomez Pedrós, de    Sant Roc

Millor actor repartiment
José Company Yacer, d’ Avinguda

Millor actriu de repartiment
Rosa Borràs, de    Poble Nou

Millor direcció d’obra curta
Alfredo Silla, d’ Avinguda

Premi millor decoració
Pare Méndez

 

Per la seua banda, els premiats d’obra llarga són:

Millor actor principal
Juan José Benavent, de la falla Ramón y Cajal

Millor actriu principal
Asunción Mora, de la falla Ramón y Cajal

Millor actor repartiment
Carlos Guimerá, de la falla Cronista

Millor actriu de repartiment
Patricia Brioso, de SaragossaParc Central

Millor direcció d’obra curta
Federico López, de la falla Zaragoza-

Premi millor decoració
Cronista