Concurs de falles solidàries de Casa Caritat


Les falles fetes als col·legis, eixes grans desconegudes per al friki faller, tenen un concurs on es premia l’argument solidari. Casa Caritat i el diari Levante-EMV han convocat un concurs per a trobar la falla escolar més solidària de València capital i àrea metropolitana. Així que animeu-vos, aprenents d’artista faller (i de guionista de falla).

El concurs “Xicotets artistes fallers. La Falla Solidària” es dirigix a alumnes de quint i sext de primària de València capital i la seua àrea metropolitana, i vol promoure els valors que manté la Casa de la Caritat de València (solidaritat, ajuda, voluntariat, setc.) a través del disseny d’una falla. Els interessats a participar hauran de dibuixar l’esbós d’una falla solidària on es vegen representats eixos valors, el qual hauran d’enviar per correu ordinari a Casa Caritat abans del 25 de gener de 2013. El format del full haurà de ser DIN-A4, i amb ell haurà d’indicar-se el nom de l’autor o autors, el del col·legi i la firma del tutor del curs, a més d’un telèfon o correu electrònic de contacte. Serà el propi centre el que haurà de realitzar la sol·licitud de participació.

Un jurat format per representants de Casa Caritat i de Levante-EMV, a més de dues persones independents, formaran una Junta Central Solidària que concedirà els premis. Hi haurà una preselecció d’esbossos que determinarà uns finalistes, els quals hauran de construir la falla i plantarla de l’11 al 14 de març. El col·legi que se’n porte el primer lloc aconseguirà un banderí; ara bé, també n’hi haurà distincions en altres categories com millor ninot i enginy i gràcia. A la resta de finalistes se’ls entregarà un diploma.