Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Concurs de falles solidàries de Casa Caritat

Les falles fetes als col·legis, eixes grans desconegudes per al friki faller, tenen un concurs on es premia l’argument solidari. Casa Caritat i el diari Levante-EMV han convocat un concurs per a trobar la falla escolar més solidària de València capital i àrea metropolitana. Així que animeu-vos, aprenents d’artista faller (i de guionista de falla).

casacaridadEl concurs “Xicotets artistes fallers. La Falla Solidària” es dirigix a alumnes de quint i sext de primària de València capital i la seua àrea metropolitana, i vol promoure els valors que manté la Casa de la Caritat de València (solidaritat, ajuda, voluntariat, setc.) a través del disseny d’una falla. Els interessats a participar hauran de dibuixar l’esbós d’una falla solidària on es vegen representats eixos valors, el qual hauran d’enviar per correu ordinari a Casa Caritat abans del 25 de gener de 2013. El format del full haurà de ser DIN-A4, i amb ell haurà d’indicar-se el nom de l’autor o autors, el del col·legi i la firma del tutor del curs, a més d’un telèfon o correu electrònic de contacte. Serà el propi centre el que haurà de realitzar la sol·licitud de participació.

Un jurat format per representants de Casa Caritat i de Levante-EMV, a més de dues persones independents, formaran una Junta Central Solidària que concedirà els premis. Hi haurà una preselecció d’esbossos que determinarà uns finalistes, els quals hauran de construir la falla i plantarla de l’11 al 14 de març. El col·legi que se’n porte el primer lloc aconseguirà un banderí; ara bé, també n’hi haurà distincions en altres categories com millor ninot i enginy i gràcia. A la resta de finalistes se’ls entregarà un diploma.