Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Dues de 1A presenten projectes

gbarrosoAlgunes comissions de la secció primera A són molt impacients i no esperen a la presentació conjunta de projectes. Ja va endavantar-se Duc de Gaeta, però ara són General Barroso-Litògraf Pascual y Abad per un costat, i Quart-Extramurs-Velázquez per altre, les que mostraran el que plantaran en 2013.

General Barroso presentarà l’esbós i la maqueta de la falla que plantaran en març, segons disseny del dibuixant de còmic Paco Roca i que construirà l’artista faller Fede Ferrer. En l’acte també es vorà el projecte de falla infantil que plantarà Javier Igualada. Serà el 27 de novembre a les 20.00 hores al casal de la comissió, moment que s’aprofitarà també per a inaugurar la setmana cultural de la comissió, la qual es dedicarà precisament a Paco Roca, qui va ser faller de la comissió.

Més endavant, el 2 de novembre, Quart-Extramurs-Velázquez presentarà els seus projectes a les 22.30 hores i al seu casal. Allí també es realitzarà la firma protocolària del contracte amb el artista faller de la falla infantil, Paco Mesado, i amb Pedro Simarro, artista de la falla gran.