De premis, truc, mercats i indumentària

mercatmedieval

Els fallers no deixaran descansar els propers cap de setmana:  entrega de premis de la Falla Doctor Collado este divendres (on n’ha rebut un l’artista Javier Fernández), mercat medieval de Nàquera-Lauri Volpi este cap de setmana; concurs d’indumentària de la Falla Cotxera el 27 d’octubre (cap de setmana de la “Festa per a tots“, a més); i campionat de truc de la Falla Santa Cruz de Tenerife el 3 de novembre.

drcolladoEls premis de la vella Falla Plaça del Doctor Collado, que cada vegada tenen més prestigi, s’entregaran este divendres 19 d’octubre a les 19.30 en l’àmbit cultural de El Corte Inglés del carrer Colón (sexta planta), sent els afortunats:

  • Premi Especial Llotja: Hospital General, pels seus 500 anys d’existència.
  • Premi Llotja de Comunicació: diari Levante-EMV, pel seu 140 aniversari.
  • Premi Llotja a la Solidaritat: Metges sense Fronteres.
  • Premi Extraordinari Llotja: Coral Infantil Juan Bautista Comes pel seu 55 aniversari.
  • Premi Salvador Debón Cortina: Javier Fernández Ruiz

Al dia següent i a l’altre, és a dir, els 20 i 21 d’octubre, la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot celebrarà el seu mercat medieval a favor de la lluita contra el càncer. Hi haurà parades d’artesania, llibreria, tòmbola, menjar, joguets i molt més. A més, també hi haurà lloc per a altrse causes benèfiques, com la recollida de firmes per a la “Xica Bombolla”, l’arreplegada de tapons per a la xiqueta Alba Ojeda i la venda de calendaris d’Aspanion. Quant als espectacles, dissabte hi haurà música en directe des de les 18.30 i balls de saló des de les 23.00 hores a mitjanit, i diumenge playbacks a les dotze del matí i màgia a la una. També hi haurà lloc per a prendre xocolate, gaspatxo (ambdós menjars en dissabte) i paella (diumenge), així com animació infantil i lectura de tarot.

La indumentaria valenciana a la pasarelaUna setmana després i a Torrent, la Falla Cotxera convoca el seu 25é concurs d’indumentària valenciana Narci García. Enguany podran participar tant dones com homes, adults i xiquets, sent obligatori que estiguen censats en Junta Central Fallera o en alguna junta local. Per a participar cal enviar una carta amb els noms dels participants, el seu número de cens, cunyat i visat per la falla a la qual representen, a Sergio Esteve (carrer Constitució, número 3, de Torrent, o  info@sergioesteve.com). El concurs se celebrarà el 27 d’octubre al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent, mentre que a València estarà en marxa la “Festa per a Tots” de la Federació de Falles de la Secció Especial, de la qual encara no se sap el programa oficial.

I ja entrats en novembre i a València, la Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser es posarà mans a les cartes amb les seues dotze hores de truc. Serà el 3 de novembre a partir de les deu del matí. La inscripció es gratuïta i ha de fer-se com a màxim fins al 28 d’octubre al casal de la comissió, lloc on es jugarà (carrer Santa Cruz de Tenerife, front al número 2), o escrivint a fallatenerife@hotmail.com, entre altres mètodes. Tots els participants (que seran com a molt 16) rebran un detall, guanyant els tres millor classificats una copa, i un premi més el primer.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar