Les Falles en 3D, en desembre

Falla Na Jordana 2012.¡Ja està ací! El primer documental rodat en tres dimensions sobre les Falles està enllestit. La productora Gauka Films i un equip valencià han fet realitat este vídeo amb la finalitat d’explicar al món com són les nostres festes i per què són així, cosa per a la qual han tingut l’ajuda de la Falla Na Jordana i del seu gran (i tan gran) amic Leonardo. S’estrenarà en desembre, però ja en tenim el trailer.

Després d’uns mesos de treball, ja està preparat per a la seua exhibició el documental 3D flames, el primer documental sobre les Falles de València rodat en tres dimensions. En ell es conta el procés de vida i mort d’una falla, des del taller fins la cremà, es veu l’ambient de les Falles amb actes com l’Ofrena i la cremà, i s’expliquen els sentiments dels fallers i falleres davant la festa.

El director d’esta obra audiovisual és Paulí Subira, qui també és productor executiu junt a Emili González, i realitzador junt a Virginio Valverde. El productor és César Pérez, mentre guió és cosa de la periodista María José Zaragozá i el músic Borja Penalba, qui també ha realitzat la banda sonora del vídeo.