Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les Falles en 3D, en desembre

Falla Na Jordana 2012.¡Ja està ací! El primer documental rodat en tres dimensions sobre les Falles està enllestit. La productora Gauka Films i un equip valencià han fet realitat este vídeo amb la finalitat d’explicar al món com són les nostres festes i per què són així, cosa per a la qual han tingut l’ajuda de la Falla Na Jordana i del seu gran (i tan gran) amic Leonardo. S’estrenarà en desembre, però ja en tenim el trailer.

Després d’uns mesos de treball, ja està preparat per a la seua exhibició el documental 3D flames, el primer documental sobre les Falles de València rodat en tres dimensions. En ell es conta el procés de vida i mort d’una falla, des del taller fins la cremà, es veu l’ambient de les Falles amb actes com l’Ofrena i la cremà, i s’expliquen els sentiments dels fallers i falleres davant la festa.

El director d’esta obra audiovisual és Paulí Subira, qui també és productor executiu junt a Emili González, i realitzador junt a Virginio Valverde. El productor és César Pérez, mentre guió és cosa de la periodista María José Zaragozá i el músic Borja Penalba, qui també ha realitzat la banda sonora del vídeo.