Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

‘La que se avecina’ de projectes

esbossosrussinyolLes presentacions de projectes de falla no paren, i ja en són moltes les que s’han anunciat per a pròximes dates: Antonio Molle-Gregorio Gea, Carrera Malilla-Illa Cabrera, Societat de Caçadors, Santiago Rusiñol-Comte de Lumiares… Els aficionats a estos actes necessitaran una til·la per a abaixar tant d’estrés d’anar d’ací cap allà.

Comencem pel dissabte 20 d’octubre, dia en què la Falla Carrera Malilla-Illa Cabrera presentarà els seus projectes de falla a les 19.00 hores. Estarà present el seu artista, José López (Selfa). Una hora després, la Falla Santiago Rusiñol-Comte de Lumiares traurà a la llum els seus, obra de Manuel Martínez Reig.

La setmana següent, concretament el divendres 26 d’octubre a les 21,45 hores, la falla de Mislata Antonio Molle-Gregorio Gea mostrarà els projectes per al 2013 que li ha preparat l’artista borrianenc Javier Martínez Fernández, i ho farà amb maquetes i amb esbossos. En el mateix acte, l’artista firmarà els contractes amb les falleres majors Sandra i Lluïa, i els presidents, Alfonso i Borja.

Per altra banda, el 27 d’octubre a les 19.30 hores, la Falla Societat de Caçadors de Borriana presentarà les falles que plantaran per un costat Rafa Ibáñez (gran), i per altre Vicent M. Maldonado “EmC2 Falles” i Fernando Albea (infantil).