¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

‘La que se avecina’ de projectes

esbossosrussinyolLes presentacions de projectes de falla no paren, i ja en són moltes les que s’han anunciat per a pròximes dates: Antonio Molle-Gregorio Gea, Carrera Malilla-Illa Cabrera, Societat de Caçadors, Santiago Rusiñol-Comte de Lumiares… Els aficionats a estos actes necessitaran una til·la per a abaixar tant d’estrés d’anar d’ací cap allà.

Comencem pel dissabte 20 d’octubre, dia en què la Falla Carrera Malilla-Illa Cabrera presentarà els seus projectes de falla a les 19.00 hores. Estarà present el seu artista, José López (Selfa). Una hora després, la Falla Santiago Rusiñol-Comte de Lumiares traurà a la llum els seus, obra de Manuel Martínez Reig.

La setmana següent, concretament el divendres 26 d’octubre a les 21,45 hores, la falla de Mislata Antonio Molle-Gregorio Gea mostrarà els projectes per al 2013 que li ha preparat l’artista borrianenc Javier Martínez Fernández, i ho farà amb maquetes i amb esbossos. En el mateix acte, l’artista firmarà els contractes amb les falleres majors Sandra i Lluïa, i els presidents, Alfonso i Borja.

Per altra banda, el 27 d’octubre a les 19.30 hores, la Falla Societat de Caçadors de Borriana presentarà les falles que plantaran per un costat Rafa Ibáñez (gran), i per altre Vicent M. Maldonado “EmC2 Falles” i Fernando Albea (infantil).

 

Una idea sobre “‘La que se avecina’ de projectes”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar