Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

Mercats amb Psicotrade i Cáritas

feriamedievalPerquè no diguen que a la Edat Mitjana no es preocupaven més que de matar dragons i menjar carn amb les mans, este mes la Falla Yecla-Cardenal Benlloch muntarà un mercat medieval a favor dels xiquets de Psicotrade. Un altre més actual serà el de Cáritas Meliana, on col·labora la Falla Els Generals.

 

El de la falla Yecla estarà muntat els dies 12,13 i 14 d’octubre des del números 2 del carrer Yecla fins a l’avinguda Cardenal Benlloch, a València, i el seu objectiu és ajudar a la Fundació Psicotrade, dedicada al diagnòstic i tractament de xiquets amb trastorns del neurodesenvolupament. Hi haurà parades amb artesania, alimentació, espectacles, música, tallers infantils, jocs i molt més, amb una ambientació on es reflectiran les cultures mora, cristiana i jueva. Amb esta iniciativa, la comissió s’intentarà apropar de nou al seu barri, igual que quan va plantejar el Tapita’s Tour.

I a la setmana següent, concretament el diumenge 21 d’octubre, se celebrarà el primer mercat solidari de Cáritas Meliana, on els beneficiats seran els més necessitats d’esta població. En les parades es vendrà calçat, alimentació i roba, entre altres articles, i hi haurà activitats com tallers, castells inflables, danses valencianes, subhastes i molt més, a més de la visita d’esportistes, actors i altres personalitats conegudes. Estarà obert l’esmentat dia 21 de 10 a 19.30 hores al carrer Sant Joan de Meliana.