Mercats amb Psicotrade i Cáritas

feriamedievalPerquè no diguen que a la Edat Mitjana no es preocupaven més que de matar dragons i menjar carn amb les mans, este mes la Falla Yecla-Cardenal Benlloch muntarà un mercat medieval a favor dels xiquets de Psicotrade. Un altre més actual serà el de Cáritas Meliana, on col·labora la Falla Els Generals.

 

El de la falla Yecla estarà muntat els dies 12,13 i 14 d’octubre des del números 2 del carrer Yecla fins a l’avinguda Cardenal Benlloch, a València, i el seu objectiu és ajudar a la Fundació Psicotrade, dedicada al diagnòstic i tractament de xiquets amb trastorns del neurodesenvolupament. Hi haurà parades amb artesania, alimentació, espectacles, música, tallers infantils, jocs i molt més, amb una ambientació on es reflectiran les cultures mora, cristiana i jueva. Amb esta iniciativa, la comissió s’intentarà apropar de nou al seu barri, igual que quan va plantejar el Tapita’s Tour.

I a la setmana següent, concretament el diumenge 21 d’octubre, se celebrarà el primer mercat solidari de Cáritas Meliana, on els beneficiats seran els més necessitats d’esta població. En les parades es vendrà calçat, alimentació i roba, entre altres articles, i hi haurà activitats com tallers, castells inflables, danses valencianes, subhastes i molt més, a més de la visita d’esportistes, actors i altres personalitats conegudes. Estarà obert l’esmentat dia 21 de 10 a 19.30 hores al carrer Sant Joan de Meliana.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar