De tapes amb la Falla Yecla

Mentre altres no paren de retallar i retallar, la Falla Yecla-Cardenal Benlloch ha pensat una manera de reactivar l’economia de l’hostaleria de la seua demarcació: el “Tapita’s Tour Festival”. I de pas, els participants sopen de luxe. Serà el 2 de juny, i costa 9 euros per a fallers i 10 per a no fallers. ¿T’apuntes?

Esta serà la segona edició del Tapita’s Tour Festival, en la qua l es recorreran sis bars que oferiran una beguda i una tapa als participants. Els objectius d’esta iniciativa són múltiples: per un costat, promocionar els bars i restaurants de la zona, donant-los a conéixer a ells i les seues especialitats; per altre, fer publicitat a la falla amb la intenció d’aconseguir nous col·laboradors i patrocinadors; en tercer lloc, fer més amistat entre els fallers;  i per últim i no menys important, passar-ho bé amb un bon sopar de tapes.

El tour de tapes començarà a les 17.30 al casal de la falla (carrer Salvador Pau, 32, de València), anant després als carrers Caravaca i Polo y Peirolón, tornarà per Santos Justo y Pastor, després per Chile i finalitzarà a les 21 hores a Vicente Sancho Tello. Col·laboraran els bars Bodega La Encina (tapa de pernil serrà o ibèric i formatge), Bar Berna’s (morro, braves o puntilla), Bar Marvi (ensalada de marisc), Pub Thomas & Johnson (xoricets de l’infern o alternativa no picant), Cervecería JJ (revolts variats o “plat sorpresa”) y Restaurante El Coyote (Natxos amb guacamole, tomata fregida o formatge).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar