Fallas para falleros y no falleros según Candreu

De tapes amb la Falla Yecla

bravasMentre altres no paren de retallar i retallar, la Falla Yecla-Cardenal Benlloch ha pensat una manera de reactivar l’economia de l’hostaleria de la seua demarcació: el “Tapita’s Tour Festival”. I de pas, els participants sopen de luxe. Serà el 2 de juny, i costa 9 euros per a fallers i 10 per a no fallers. ¿T’apuntes?

Esta serà la segona edició del Tapita’s Tour Festival, en la qua l es recorreran sis bars que oferiran una beguda i una tapa als participants. Els objectius d’esta iniciativa són múltiples: per un costat, promocionar els bars i restaurants de la zona, donant-los a conéixer a ells i les seues especialitats; per altre, fer publicitat a la falla amb la intenció d’aconseguir nous col·laboradors i patrocinadors; en tercer lloc, fer més amistat entre els fallers;  i per últim i no menys important, passar-ho bé amb un bon sopar de tapes.

El tour de tapes començarà a les 17.30 al casal de la falla (carrer Salvador Pau, 32, de València), anant després als carrers Caravaca i Polo y Peirolón, tornarà per Santos Justo y Pastor, després per Chile i finalitzarà a les 21 hores a Vicente Sancho Tello. Col·laboraran els bars Bodega La Encina (tapa de pernil serrà o ibèric i formatge), Bar Berna’s (morro, braves o puntilla), Bar Marvi (ensalada de marisc), Pub Thomas & Johnson (xoricets de l’infern o alternativa no picant), Cervecería JJ (revolts variats o “plat sorpresa”) y Restaurante El Coyote (Natxos amb guacamole, tomata fregida o formatge).