Duc de Gaeta parlarà del Corpus actual

duc50aniLa Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals oferirà un col·loqui sobre el Corpus del segle XXI el dia 1 de juny. Al dia següent, demanà de la fallera major infantil, i un dia després, proclamació dels seus presidents i falleres majors. És que estos fallers no paren, xe…

 

Efectivament, divendres 1 de juny a les 20.30 i dins dels actes del cinquantenari de la comissió, s’oferirà un col·loqui en relació a la festa del Corpus en el segle XXI. Intervindran en la xarrada José Ramón Pons, antic president de l’Associació Amics del Corpus de la Ciutat de València, i Manuel Guallart, fotògraf de festes valencianes.

Al dia següent, 2 de juny, tindrà lloc la demanà de la fallera major infantil de la comissió, Paula Moreno Sánchez. Serà a les sis de la vesprada. La proclamació d’esta xiqueta i de la resta de representants de la comissió (fallera major, Zulima Sanz Melero; president infantil, Carlos Alcusa Martínez; i president, Marcos Soriano Soriano) serà el diumenge 3 de juny a les dotze del migdia, dins de l’Ateneu Marítim de València (carrer de la Reina, 68).