Per a canviar llibret per insígnia

Un lloc on tornar-se boig amb articles fallers és el que serà la primera trobada de col·leccionisme faller, que tindrà lloc a Junta Central Fallera el 16 de juny. Llibrets, llibres oficials, insígnies, productes promocionals de les Falles i molt més es podrà comprar o canviar en eixe encontre. Un moment irressistible per a qualsevol friki faller que s’aprecie de ser-ho.

Dissabte 16 de juny, de 10.30 a 14.00 hores tindrà lloc al saló multiusos de Junta Central Fallera (planta baixa) esta primer cita per a col·leccionistes d’articles falleres. Allí es podran trobar publicacions i objectes fallers en general tant antics com moderns, com llibres oficials fallers d’anys anteriors a molt bon preu, llibrets de comissions, publicacions falleres, productes promocionals, productes oficials de les Falles de València 2012 (samarretes, imans, pins, clauers, etc.), etc. Hi haurà una zona perquè els col·leccionistes intercanvien els seus objectes, amb taules i servici de bar.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar