Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Per a canviar llibret per insígnia

Llibrets 1Un lloc on tornar-se boig amb articles fallers és el que serà la primera trobada de col·leccionisme faller, que tindrà lloc a Junta Central Fallera el 16 de juny. Llibrets, llibres oficials, insígnies, productes promocionals de les Falles i molt més es podrà comprar o canviar en eixe encontre. Un moment irressistible per a qualsevol friki faller que s’aprecie de ser-ho.

Dissabte 16 de juny, de 10.30 a 14.00 hores tindrà lloc al saló multiusos de Junta Central Fallera (planta baixa) esta primer cita per a col·leccionistes d’articles falleres. Allí es podran trobar publicacions i objectes fallers en general tant antics com moderns, com llibres oficials fallers d’anys anteriors a molt bon preu, llibrets de comissions, publicacions falleres, productes promocionals, productes oficials de les Falles de València 2012 (samarretes, imans, pins, clauers, etc.), etc. Hi haurà una zona perquè els col·leccionistes intercanvien els seus objectes, amb taules i servici de bar.