¿Has leído "El Moisés de Regino Mas"?

Compromís demana un pla estratègic per a les Falles

Falla Ajuntament de València 2011Més ràpids que John Wayne amb el revòlver, Compromís ja ha reaccionat a la marxa enrere del Consell quant al canvi del dia de la cremà, i ho ha fet demanant un pla estratègic per a les Falles. Segons Joan Ribó, portaveu a l’Ajuntament de València d’esta coalició, la decisió no comptava amb el consens social necessari.

Compromís per València creu que ara és el moment de consensuar tots els agents implicats en les Falles per a “una redinamització de la festa en les seues dimensions social, cultural i econòmica”. En eixe sentit apunten que seria desitjable que “el món faller en col·laboració amb les universitats valencianes i el Consell Social de la Ciutat treballaren plegats en un pla estratègic que hauria de substituir l’actual improvisació del PP”. Ribó pensa que cal saber quin és realment l’impacte social, cultural  i econòmic de la festa abans de plantejar qualsevol canvi, i que cal aconseguir que es reconega internacionalment com el gran esdeveniment de València, i no la Fórmula 1 o el projecte del Parc Ferrari.

En març, el representant de Compromís al Consell Rector de JCF, Pere Fuset, ja va intentar fer una proposta que incloïa estos punts i, a més, posar en valor les activitats anteriors a la setmana fallera com la Crida, l’Exposició del Ninot o les Cavalcades i donar al Museu Faller estatus oficial de museu. El regidor de festes, Francisco Lledó, va impedir la seua votació al·legant que l’organisme mancava de competències.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar