Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Jocs i molt de menjar en el Mig Any del Sud

Dinars, berenars i jocs són la base del Mig Any faller que celebrarà la Falla Rubén Vela-Doctor Waksman els dies 29 i 30 de setembre. I amb tot luxe: buffet, orxata, pernil… Els fallers es cuiden bé.

El 29 de setembre a les 10.00 hores, hi haurà esmorzar d’aixella amb els valencians cacaus i tramussos, i durant tot el matí jocs de taula (truc, dominó, parxís, etc.). A les 11.30, concurs de dibuix infantil amb el tema “Fes el teu esbós de falla”. Arribades les 14.30 hores, toca el dinar de germanor faller amb un buffet fet amb tot el que porten els fallers, mentre que els infantils tindran macarrons oferits per la seua delegació. Per la vesprada continuaran els jocs de taula. A les sis, berenar infantil amb orxata i rosquilletas, per a prendre forces per al rally infantil, i per la nit, a les 21.30 hores, sopar amb entrepà de pernil, sangria, cacaus i creïlles fregides a 3 euros. Després, ball, per a finalitzar a les dues del matí amb un resopó faller sorpresa.

El diumenge 30 començarà a les deu amb una xocolatà, per a continuar a les  11.30 amb jocs de carrer per a majors (sambori, curses de sacs, etc.). A les 13.30 hi haurà un cercavila per a recollir a les falleres majors, Nerea i Virginia. El mig any acabarà amb una “eco” mascletà a les 14.30 hores i la paella a les tres.