¿Has leído "La cremà"?

‘Tot és festa’ torna amb nous col·laboradors

El plató de Tot és Festa torna esta nit a omplir-se d’informació i de tertúlies divertides, de la mà de Jaume Bronchud. En esta temporada que comença (l’octava ja, com passa el temps) hi ha novetats com noves seccions i fitxatges nous. Serà en Levante TV, com sempre.

 

Esta nit torna a la xicoteta pantalla el programa Tot és Festa, i ho fa amb l’exclusiva del juí a la Falla Azcárraga per l’explosió pirotècnica de 2007  i un clàssic del món faller: el debat sobre el canvi de data del dia de Sant Josep. A més, Bronchud porta novetats com la incorporació de nous col·laboradors i seccions com “Caps i casals”, “Vis a vis” (que posarà cara a cara a dos personalitats de la festa) i “Moros i Cristians” (amb debats d’actualitat). A més, es potenciarà la interacció amb l’espectador a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. Ara bé, el programa no abandona la seua línia de donar informació amb molt d’espectacle i alegria.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar