Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Tot és festa’ torna amb nous col·laboradors

jbronchudEl plató de Tot és Festa torna esta nit a omplir-se d’informació i de tertúlies divertides, de la mà de Jaume Bronchud. En esta temporada que comença (l’octava ja, com passa el temps) hi ha novetats com noves seccions i fitxatges nous. Serà en Levante TV, com sempre.

 

Esta nit torna a la xicoteta pantalla el programa Tot és Festa, i ho fa amb l’exclusiva del juí a la Falla Azcárraga per l’explosió pirotècnica de 2007  i un clàssic del món faller: el debat sobre el canvi de data del dia de Sant Josep. A més, Bronchud porta novetats com la incorporació de nous col·laboradors i seccions com “Caps i casals”, “Vis a vis” (que posarà cara a cara a dos personalitats de la festa) i “Moros i Cristians” (amb debats d’actualitat). A més, es potenciarà la interacció amb l’espectador a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. Ara bé, el programa no abandona la seua línia de donar informació amb molt d’espectacle i alegria.