Mig Any, dies sencers (de festa)

La Falla Cadis-Els Centelles, amb ganes de festa a pesar de la tornada al cole i la prima de risc, vol celebrar el seu Mig Any faller els dies 14, 15 i 16 de setembre amb bingo, jocs infantils, paelles, discoteca mòbil i la presentació dels esbossos de les falles que plantarà en 2013. ¿T’apuntes?

Tot començarà a les 22.00 hores del divendres 14, quan hi haurà un sopar d’aixelleta que donarà pas a un bingo (23.30 h).  Per la vesprada del dia següent, a les 18.00 hores, tindran actes infantils, per a passar a partir de les nou de la nit a l’intercanvi d’esbossos, presentació dels projectes de falla i firma de contractes amb els artistes fallers. Vora les 22.00 hores hi haurà un altre sopar d’aixelleta i a les onze, discoteca mòbil per a tot el món. Finalment, diumenge 16 hi haurà paella per a dinar i després jocs de taula al casal.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar