Mig Any, dies sencers (de festa)

miganyLa Falla Cadis-Els Centelles, amb ganes de festa a pesar de la tornada al cole i la prima de risc, vol celebrar el seu Mig Any faller els dies 14, 15 i 16 de setembre amb bingo, jocs infantils, paelles, discoteca mòbil i la presentació dels esbossos de les falles que plantarà en 2013. ¿T’apuntes?

Tot començarà a les 22.00 hores del divendres 14, quan hi haurà un sopar d’aixelleta que donarà pas a un bingo (23.30 h).  Per la vesprada del dia següent, a les 18.00 hores, tindran actes infantils, per a passar a partir de les nou de la nit a l’intercanvi d’esbossos, presentació dels projectes de falla i firma de contractes amb els artistes fallers. Vora les 22.00 hores hi haurà un altre sopar d’aixelleta i a les onze, discoteca mòbil per a tot el món. Finalment, diumenge 16 hi haurà paella per a dinar i després jocs de taula al casal.