L’exaltació de les falleres majors de Dénia, el dia 15


¿Exaltat perquè se t’han acabat les vacances? Més exaltades estaran el 15 de setembre les falleres majors de Dénia, la infantil Rocío Patricio Egea  i la major Marta Tabernero San Miguel, ja que eixe dia a les 21 hores i a la plaça de la Constitució d’eixa ciutat, tindrà lloc el seu acte d’exaltació. La fallera major de València, Sandra Muñoz, i falleres majors d’altres localitats  no es perdran este esdeveniment.

La cort d’honor de la fallera major infantil de Dénia està formada per Andrea Negre Santacreu, Alba Soler Cardona, Irene Gema López Bisquert, Astrid Pons Ramos, Ángela Castillo Llull, Malena Márquez Serra, Carmen Zurita Artigues i Iris Fernández Martí. Quant a la cort d’honor major, està composta per Pilar Ramírez García, África Román Gutiérrez, Mª Luisa Gema Bisquert, Ortega Ruth Negre Santacreu i Aida Sánchez Crespo.