Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El concurs de teatre faller es trasllada a La Rambleta

TeatreEls més “teatrers” del món faller (i no ho dic per alguns directius) no es perderen la presentació del Concurs de Teatre en Llengua Valenciana de Junta Central Fallera, el qual com a principals novetats té que se celebrarà a La Rambleta i que podrà seguir-se per les xarxes socials, igual que la vida dels famosos. Hi ha previstes 79 representacions de grups de teatre fallers.

Efectivament, enguany serà el nou teatre de La Rambleta, al barri de Sant Marcel·lí de València, l’escenari on tindrà lloc este concurs de teatre. L’entrada continuarà sent gratuïta, però caldrà aconseguir-ne una a les comissions que actuen o en la seu de Junta Central Fallera. Altra novetat és que el concurs podrà seguir-se a través de les xarxes socials de Junta Central Fallera i amb perfils creats per a l’ocasió.

La presentació del concurs, que va celebrar-se ahir per la vesprada, va comptar amb diversos sketches humorístics (un d’ells interpretat pel actor i director Hernan Mir), va tancar-se amb les intervencions del delegat de cultura de Junta Central Fallera, Vicente de Castro, la fallera major de València, Sandra Muñoz, i del president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó.