Les ànimes del port s’alcen amb molta festa

animas2012

Estes ànimes estan molt vives, com tots els anys. El 14 de setembre torna la Gran Festa de la Joventut Fallera, que per quarta vegada l’Agrupació de Falles del Marítim celebrarà en la discoteca Las Ánimas-Puerto. No cal estar mort per a assistir, sinó més bé molt viu.

Són quatre anys consecutius els que l’Agrupació del Marítim celebra esta festa per als fallers més jòvens, sempre amb gran acceptació. L’entrada enguany costarà igual que en 2011, és a dir, 8 euros incloent consumició, i es podrà comprar als casals de les falles agrupades fins a l’11 de setembre. Si no eres faller, tranquil que també pots comprar-la en els mateixos casals fallers, o bé posant-te en contacte amb l’Agrupació en el correu info@agrupacionfallasmaritimo.com o per les vesprades en el telèfon 963 311 097.