¿Has leído "La mascletà"?

Les ànimes del port s’alcen amb molta festa

Estes ànimes estan molt vives, com tots els anys. El 14 de setembre torna la Gran Festa de la Joventut Fallera, que per quarta vegada l’Agrupació de Falles del Marítim celebrarà en la discoteca Las Ánimas-Puerto. No cal estar mort per a assistir, sinó més bé molt viu.

Són quatre anys consecutius els que l’Agrupació del Marítim celebra esta festa per als fallers més jòvens, sempre amb gran acceptació. L’entrada enguany costarà igual que en 2011, és a dir, 8 euros incloent consumició, i es podrà comprar als casals de les falles agrupades fins a l’11 de setembre. Si no eres faller, tranquil que també pots comprar-la en els mateixos casals fallers, o bé posant-te en contacte amb l’Agrupació en el correu info@agrupacionfallasmaritimo.com o per les vesprades en el telèfon 963 311 097.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar