Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Hablemos de Fallas entrevista Distrito Fallas

HdF 06

Enmig d’un calorós agost, concretament el dia 10, un servidor va canviar la platja pel casal d‘Illes Canàries-Trafalgar, on l’equip de la web amiga Hablemos de Fallas va realitzar-me una entrevista radiofònica. ¿Vols sentir-la? No sóc Belén Esteban, però crec que val la pena.

En l’entrevista conduïda per Roberto Gómez vam parlar de l’origen d’esta web Distrito Fallas, de les meues col·laboracions en publicacions falleres, de la meua tasca com a guionista radiofònic i d’altres projectes no relacionats amb les Falles.

HdF 02

També van preguntar-me sobre els debats fallers que hi ha d’actualitat hui en dia: el canvi del dia de la cremà al tercer dilluns de març, i la pujada d’IVA als monuments fallers. I vaig contestar sense pegues.

HdF 08

Aquella vesprada van estar compartint taula, a banda de l’esmentat Roberto Gómez, altres membres de la web Hablemos de Fallas com Maria José Guijarro, Pepe Bajo i Fernando Quiles, a més del faller d’Illes Canàries-Trafalgar José Luis Aguilar, autor de las fotos d’este article i que també va intervenir amb una pregunta.

Si vos saber què vaig contestar a tot això, escolta tu mateix l’entrevista en la web Hablemos de Fallas o fent clic al reproductor següent: