Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La cremà?

Les Roques, a ple rendiment

3

Açò de la Falla Districte Les Roques és de rebut. No para, i això que estem en agost. Fa dos diumenges se’n van de capea, demà tindran una festa de l’aigua, i el dia 18 una de la cervesa. ¿Que no fan descans estos fallers i falleres?

En estes fotos enviades per la comissió es veuen les cares d’alegria dels fallers i falleres de Les Roques el dia de la capea, la qual van celebrar en un recinte privat d’Ondara. El dia va començar per un bon esmorzar que va donar forces per a córrer davant de les vaquetes i fins i tot per a jugar amb elles un partit de futbol.

2 horz

Però la cosa no acaba ací. Demà diumenge, al seu casal del carrer Loreto, celebraran una festa de l’aigua i se s’aniran de barbacoa a l’altre casal. I dissabte 18, on es planta la falla tindrà lloc la festa de la cervesa a partir de les huit de la vesprada, amb música, barra de beguda i moltes salsitxes de Frankfurt. El preu del sopar serà de 6 euros.