A Elda canvien falla oficial per vestits de fallera

Una cosa així han decidit a Elda: carregar-se la falla municipal, i utilitzar el reduït pressupost faller per a altres partides com la indumentària de la fallera major de la localitat i de les seues dames d’honor. La idea, segons la Junta Central de Falles d’Elda, és apropar la festa als ciutadans.

 

La presidenta de la Junta Central, Chelo Moya, ha volgut donar un nou aire a les falles d’Elda amb l’objectiu d’apropar la festa més als habitants de la ciutat. I com que li han retallat el pressupost un 20%, se li ha acudit no plantar falla oficial en 2013 i donar prioritat a altres partides com els vestits de la fallera major i de les seues dames d’honor, així com per a portar la gala a la plaça de bous. L’objectiu d’estes mesures, según indica el diari [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE], és apropar les Falles als eldencs, encara que de moment s’ha aconseguit que hi haja més candidates a representants falleres de la ciutat. Altre canvi que hi ha enguany és que la mascletà es dispararà des de la plaça Castelar i comptarà amb música i barres per a dinar, també per l’ànim d’acostar més l’acte a la població. Quant al monument oficial d’Elda, la directiva de la Junta Central no descarta en un futur recuperar-lo.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar