Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Julio Tormo torna a Canal 9

juliotormoEl presentador del desaparegut programa Cor de festa, el conegut Julio Tormo, torna a la televisió, i ho fa amb un programa de format similar a l’esmentat. El seu títol serà De festa en festa i s’emetrà a les 22.00 hores tots els dijous d’estiu del 2 d’agost fins al 13 de setembre.

Julio Tormo ha anunciat en el seu perfil de Facebook que torna a la televisió amb un nou programa dedicat a les festes de la Comunitat Valenciana, encara que, en principi, serà només per a l’estiu. Este espai no comptarà amb la col·laboració dels reporters que va tindre Cor de festa com el conegut Loren Donat, i durarà mitja hora. El presentador agraïx a tot l’equip la rapidesa en què han posat en marxa este nou projecte, i espera reunir als seus antics companys després de l’estiu.