Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Un ‘guiri’ crema Na Jordana abans de temps

archibaldAfortunadament, és ficció. Es tracta d’un dels desastre que el nordamericà Archibald McKey munta en les Falles passades, segons es pot vore en el capítol 9 d’esta sèrie anomenat precisament “Abans de la Nit del Fuck”. Esta sèrie, que compta amb actors i actrius de programes com Autoindefinits i Socarrats, està carregada d’humor valencià i pot seguir-se per Internet.

El capítol inserit a continuació pertany a la sèrie Archibald in València, la qual conta en clau d’humor les aventures i desventures d’un guiri, Archibald, que va passar-s’ho de meravella a València mentre estudiava i torna a la ciutat del Túria anys després per a gravar un documental. La idea de la història i la dirección és del mateix actor que fa del protagonista, Xoxe Giménez, sent altres protagonistes Xavo Giménez  i María Joan, i la producció de Nakamura Films. En este capítol en concret col·laboren, a més, Juli Disla, Pepa Sarrió i el fallers de Na Jordana Julià Pastor i Guillem Borrego. Per a vore’n els 10 que formen la temporada, visita archibaldinvalencia.com.