¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Un ‘guiri’ crema Na Jordana abans de temps

Afortunadament, és ficció. Es tracta d’un dels desastre que el nordamericà Archibald McKey munta en les Falles passades, segons es pot vore en el capítol 9 d’esta sèrie anomenat precisament “Abans de la Nit del Fuck”. Esta sèrie, que compta amb actors i actrius de programes com Autoindefinits i Socarrats, està carregada d’humor valencià i pot seguir-se per Internet.

El capítol inserit a continuació pertany a la sèrie Archibald in València, la qual conta en clau d’humor les aventures i desventures d’un guiri, Archibald, que va passar-s’ho de meravella a València mentre estudiava i torna a la ciutat del Túria anys després per a gravar un documental. La idea de la història i la dirección és del mateix actor que fa del protagonista, Xoxe Giménez, sent altres protagonistes Xavo Giménez  i María Joan, i la producció de Nakamura Films. En este capítol en concret col·laboren, a més, Juli Disla, Pepa Sarrió i el fallers de Na Jordana Julià Pastor i Guillem Borrego. Per a vore’n els 10 que formen la temporada, visita archibaldinvalencia.com.

 

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar