Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Tots eren festa’ de Dénia en esta reunió

TROBADA2012 15

A la fresca de Dénia van reunir-se festers de tot tipus d’esta localitat passat dissabte 4 d’agost. La comissió de festes de la Mare de Déu dels Desemparats va convocar estra trobada per desena vegada, on van compartir experiències i dolços cassolans.

A esta trobada d’entitats festeres i associacions de Dénia van assistir, a banda de les Falles i les Festes de Sant Roc, les de Castella La Manxa, la Casa d’Andalusia, les Mayoralesas i Majorals, i la Junta de la Confraria de la Santíssima Sang, i les comissions de festes del carrer Sant Pere, de l’ermita de Sant Joan, del 1r Grup de Mariners i del carrer Desemparats. Entre les personalitats presents es van trobar les falleres majors de Dénia, Marta Tabernero i Rocio Patricio; el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu; el regidor de Festes, Paco Arnau; els presidents i falleres majors de tots els districtes fallers de la ciutat; els majorals de Sant Roc; els membres de la Junta de la Confraria de Sant Roc; i les mayoralesas i la comissió de festes de la Mare de Déu dels Desemparats.

Després del sopar, es va projectar un un DVD on van aparéixer les activitats i actes realitzats al llarg de l’any, com l’Ofrena de Flors, la festa en honor a la Mare de Déu i el viatge a Fontilles. Un castell de focs artificials dedicat al recentment desaparegut Diego Mena, play-bacls i una discoteca mòbil van posar punt i final a la nit.