‘Tots eren festa’ de Dénia en esta reunió

TROBADA2012 15

A la fresca de Dénia van reunir-se festers de tot tipus d’esta localitat passat dissabte 4 d’agost. La comissió de festes de la Mare de Déu dels Desemparats va convocar estra trobada per desena vegada, on van compartir experiències i dolços cassolans.

A esta trobada d’entitats festeres i associacions de Dénia van assistir, a banda de les Falles i les Festes de Sant Roc, les de Castella La Manxa, la Casa d’Andalusia, les Mayoralesas i Majorals, i la Junta de la Confraria de la Santíssima Sang, i les comissions de festes del carrer Sant Pere, de l’ermita de Sant Joan, del 1r Grup de Mariners i del carrer Desemparats. Entre les personalitats presents es van trobar les falleres majors de Dénia, Marta Tabernero i Rocio Patricio; el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu; el regidor de Festes, Paco Arnau; els presidents i falleres majors de tots els districtes fallers de la ciutat; els majorals de Sant Roc; els membres de la Junta de la Confraria de Sant Roc; i les mayoralesas i la comissió de festes de la Mare de Déu dels Desemparats.

Després del sopar, es va projectar un un DVD on van aparéixer les activitats i actes realitzats al llarg de l’any, com l’Ofrena de Flors, la festa en honor a la Mare de Déu i el viatge a Fontilles. Un castell de focs artificials dedicat al recentment desaparegut Diego Mena, play-bacls i una discoteca mòbil van posar punt i final a la nit.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar