Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

La falla de Canadà ja està plantada

Sense preocupar-se de si els canvien el dia de la cremà o si els puguen l’IVA (que allí, per cert, és de només el 6%), els artistes de la Tohu, una organització de Canadà, ja han plantat la seua falla. El monument té 10 metres d’altura i forma part d’un esdeveniment cultural que té lloc del 3 al 18 d’agost. Afortunadament, tenim el seu Facebook per a xivar-nos les fotos.

A la ciutat de Montreal (Québec, Canadà) ja ha començat Falla 2012, un esdeveniment que els organitzadors definixen com a un espectacle de colors i ritmes del món. En ell tenen lloc diverses actuacions musicals (sambla, flamenco, swing, etc.) i de circ, a banda de la construcció d’una falla que, enguany, està dedicada a la història del barri de Saint-Michel i té com a curiositat un tobogà on xiquets i majors poden jugar. La cremà d’este cadafal serà el 18 de març. L’assistència als espectacles, i naturalmente la visita a la falla, és gratuïta.

tohu1

tohu2