¿Has leído "Ninots indultats"?

La falla de Canadà ja està plantada

Sense preocupar-se de si els canvien el dia de la cremà o si els puguen l’IVA (que allí, per cert, és de només el 6%), els artistes de la Tohu, una organització de Canadà, ja han plantat la seua falla. El monument té 10 metres d’altura i forma part d’un esdeveniment cultural que té lloc del 3 al 18 d’agost. Afortunadament, tenim el seu Facebook per a xivar-nos les fotos.

A la ciutat de Montreal (Québec, Canadà) ja ha començat Falla 2012, un esdeveniment que els organitzadors definixen com a un espectacle de colors i ritmes del món. En ell tenen lloc diverses actuacions musicals (sambla, flamenco, swing, etc.) i de circ, a banda de la construcció d’una falla que, enguany, està dedicada a la història del barri de Saint-Michel i té com a curiositat un tobogà on xiquets i majors poden jugar. La cremà d’este cadafal serà el 18 de març. L’assistència als espectacles, i naturalmente la visita a la falla, és gratuïta.

tohu1

tohu2

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar