¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

La falla de Canadà ja està plantada

Sense preocupar-se de si els canvien el dia de la cremà o si els puguen l’IVA (que allí, per cert, és de només el 6%), els artistes de la Tohu, una organització de Canadà, ja han plantat la seua falla. El monument té 10 metres d’altura i forma part d’un esdeveniment cultural que té lloc del 3 al 18 d’agost. Afortunadament, tenim el seu Facebook per a xivar-nos les fotos.

A la ciutat de Montreal (Québec, Canadà) ja ha començat Falla 2012, un esdeveniment que els organitzadors definixen com a un espectacle de colors i ritmes del món. En ell tenen lloc diverses actuacions musicals (sambla, flamenco, swing, etc.) i de circ, a banda de la construcció d’una falla que, enguany, està dedicada a la història del barri de Saint-Michel i té com a curiositat un tobogà on xiquets i majors poden jugar. La cremà d’este cadafal serà el 18 de març. L’assistència als espectacles, i naturalmente la visita a la falla, és gratuïta.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar