Convocats els IV Premis Pepe Monforte

interagTotes les falles de València estan convocades en esta edició dels Premis Pepe Monforte, on es reconeixerà a persones i entitats el seu compromís amb les Falles i les tradicions valencianes. Estos premis els atorga la Interagrupació de Falles de València en record del president ja desaparegut que els dóna nom.

La primera quinzena d’octubre s’entregaran els dos premis d’esta convocatòria, un individual i un altre col·lectiu, podent-se entregar candidatures per als mateixos a la Interagrupació a través de les agrupacions que la formen, adjuntant-se un dossier amb la trajectòria fallera de l’aspirant. Estes propostes hauran d’entregar-se abans del 31 de juliol de 2012. Les bases íntegres d’este premi poden consultar-se en la web www.interagrupacionfallas.es.