Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Guanya 100 euros escrivint un relat

CARTEL RELATOS 2013

No anirien malament 100 euros més a la butxaca, ¿veritat? Aleshores agarra l’ordinador (o el bolígraf, si eres clàssic) i posa’t a escriure un relat per al concurs de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot.

Els relats tindran entre dos i deu fulls A4 a una cara i espai normal, la temàtica és lliure, no pot haver sigut premiat en altre concurs i podrà escriure’s tant en castellà com en valencià. Les obres es presentaran necessàriament i únicament amb pseudònim i títol, figurant en sobre apart les dades de l’autor (nom, cognoms, i telèfon). Els originals hauran d’entregar-se fins al 4 de novembre al casal de la comissió en mà o per correu ordinari (carrer Lauri Volpi, 24, 46100 Burjassot), o bé per correu electrònic a bolleti269@hotmail.com. Només hi haurà un premi de 100 euros, i la decisió del jurat serà inapel·lable.