Guanya 100 euros escrivint un relat

No anirien malament 100 euros més a la butxaca, ¿veritat? Aleshores agarra l’ordinador (o el bolígraf, si eres clàssic) i posa’t a escriure un relat per al concurs de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot.

Els relats tindran entre dos i deu fulls A4 a una cara i espai normal, la temàtica és lliure, no pot haver sigut premiat en altre concurs i podrà escriure’s tant en castellà com en valencià. Les obres es presentaran necessàriament i únicament amb pseudònim i títol, figurant en sobre apart les dades de l’autor (nom, cognoms, i telèfon). Els originals hauran d’entregar-se fins al 4 de novembre al casal de la comissió en mà o per correu ordinari (carrer Lauri Volpi, 24, 46100 Burjassot), o bé per correu electrònic a bolleti269@hotmail.com. Només hi haurà un premi de 100 euros, i la decisió del jurat serà inapel·lable.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar