Una exposició amb molt humor faller el dia 16

¿Fart de sentir males notícies per tot arreu? Aleshores passa’t dilluns 16 de juliol a vore els treballs presentats als MercaJocs de l’Humor Faller, que ha organitzat l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús enguany per primera volta. Esta divertida mostra estarà al casal de la Falla Baró de Patraix-Conca (carrer Mossén Fenollar, 14, de València) des de les 20.30 hores d’eixe dia.

Estos MercaJocs van sorgir en record de la desapareguda Olimpíada de l’Humor, i el seu objectiu és promocionar la gràcia, l’enginy, la sàtira i l’humor faller i valencià en general. En esta primera edició han concursat 95 treballs de dibuix, fotografia, poesia i relat faller, les quatre disciplines que s’han convocat.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar