Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Una exposició amb molt humor faller el dia 16

mercajocs¿Fart de sentir males notícies per tot arreu? Aleshores passa’t dilluns 16 de juliol a vore els treballs presentats als MercaJocs de l’Humor Faller, que ha organitzat l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús enguany per primera volta. Esta divertida mostra estarà al casal de la Falla Baró de Patraix-Conca (carrer Mossén Fenollar, 14, de València) des de les 20.30 hores d’eixe dia.

Estos MercaJocs van sorgir en record de la desapareguda Olimpíada de l’Humor, i el seu objectiu és promocionar la gràcia, l’enginy, la sàtira i l’humor faller i valencià en general. En esta primera edició han concursat 95 treballs de dibuix, fotografia, poesia i relat faller, les quatre disciplines que s’han convocat.