Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El porc cremat de Molinell torna en 2013

PRESENTACION BOCETOS MEDIOS 010

Divendres passat, la Falla Molinell-Alboraia va destapar els projectes de falla per a 2013. L’infantil tractarà de futbol (un tema molt adequat per a estos dies) i serà obra de l’artista Emilio Tamarit, i la gran de porcs (torna el que va cremar algun graciós l’any passat), de José Espìnosa.

En la vesprada del dia 8, al casal de la comissió van descobrir-se els esbossos dels monuments que plantarà en les falles que ve. En el mateix acte, on va estar poeta i col·laborador en el guió de les dos, Ernesto Olmos,  van firmar-se els contractes amb els artistes fallers.

Primer va ser el torn dels menuts, part on van intervenir l’artista Emilio Tamarit i l’esmentat Ernesto Olmos, amb la presència de la fallera major infantil i president infantil, Raquel González i Carlos Alós. La falleta tindrà per lema Futbol sí… però valencià.

infmolinell

En la segona part, José Espinosa va explicar el monument gran, l’esbós de la qual va descobrir la fallera major, Miriam Noemí Devis Pacheco. El lema del cadafal és La vida del porc, i tractarà d’una manera enginyosa l’incident de l’any passat on un vàndal va cremar la base de la falla, que era precisament eixe animal.

granmolinell