¿Has leído "Los museos falleros"?

La pròxima falla de Corona, obra de dissenyadors

Les falles que plantarà Mossén Sorell-Corona en 2013 serà una idea dels dissenyadors valencians Ibán Ramón i Dídac Ballester, i naturalment, tindran eixa estètica tan innovadora que a alguns no els pareixeran monuments fallers. La realització correrà a càrrec de l’artista faller Emilio Miralles.

Els autors de la falla són dos dissenyadors reconeguts a Espanya i les seues obres han sigut referenciades en diverses publicacions del sector de tot el món. També han rebut diversos premis com els Laus, Anuarias i els ‘internacionals Certificate of Typographic Excellence del Type directors club de Nova York, Graphis Poster, i la nominació al Designpreis alemany.

El projecte de Ramón i Ballester serà global per a les falles gran i infantil, i suposarà també l’existència de diverses propostes creatives que sorgiran al llarg de l’exercici faller.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar