La pròxima falla de Corona, obra de dissenyadors

Les falles que plantarà Mossén Sorell-Corona en 2013 serà una idea dels dissenyadors valencians Ibán Ramón i Dídac Ballester, i naturalment, tindran eixa estètica tan innovadora que a alguns no els pareixeran monuments fallers. La realització correrà a càrrec de l’artista faller Emilio Miralles.

Els autors de la falla són dos dissenyadors reconeguts a Espanya i les seues obres han sigut referenciades en diverses publicacions del sector de tot el món. També han rebut diversos premis com els Laus, Anuarias i els ‘internacionals Certificate of Typographic Excellence del Type directors club de Nova York, Graphis Poster, i la nominació al Designpreis alemany.

El projecte de Ramón i Ballester serà global per a les falles gran i infantil, i suposarà també l’existència de diverses propostes creatives que sorgiran al llarg de l’exercici faller.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar