La pròxima falla de Corona, obra de dissenyadors

Les falles que plantarà Mossén Sorell-Corona en 2013 serà una idea dels dissenyadors valencians Ibán Ramón i Dídac Ballester, i naturalment, tindran eixa estètica tan innovadora que a alguns no els pareixeran monuments fallers. La realització correrà a càrrec de l’artista faller Emilio Miralles.

Els autors de la falla són dos dissenyadors reconeguts a Espanya i les seues obres han sigut referenciades en diverses publicacions del sector de tot el món. També han rebut diversos premis com els Laus, Anuarias i els ‘internacionals Certificate of Typographic Excellence del Type directors club de Nova York, Graphis Poster, i la nominació al Designpreis alemany.

El projecte de Ramón i Ballester serà global per a les falles gran i infantil, i suposarà també l’existència de diverses propostes creatives que sorgiran al llarg de l’exercici faller.