Gil Sumbiela es fica en les xarxes socials

La Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena no ha pogut ressistir-se a la temptació, i ja s’ha introduït en Facebook i Twitter.  ¡Si és que hui en dia, si no estàs en les xarxes socials, no existixes!

 

Recentement, esta comissió de Benicalap ha creat una pàgina de Facebook i un perfil de Twitter per tal d’informar en estes xarxes socials de les seues activitats, i a la vegada estar al dia de les notícies falleres. La pàgina de Facebook es troba en www.facebook.com/288GilSumbiela i l’usuari de Twitter és 288GilSumbiela., i per a seguir les actualitzaciones de les mateixes cal fer clic al “M’agrada” de la primera i fer-se seguidor de la segona.

Estes iniciatives han ampliat la presència de la comissió en Internet, que ja disposava de la web www.fallaperiodistagilsumbiela-azucena.es. La falla és coneguda per atorgar el Premi Periodista Gil Sumbiela als professionals dels mitjans de comunicació que promocionen les Falles.

I parlant de Periodista Gil Sumbiela, esta comissió celebrarà la seua festa de Sant Joan dissabte que ve, 16 de juny, junt a la Falla Ecuador-Alcalde Gurrea. Durant tot el dia hi haurà activitats per a grans i xiquets com castells inflables pel matí, partit de futbol per a majors a la vesprada, i sopar de germanor per la nit, prel·ludi de la festa que vindrà després. Tot tindrà lloc al carrer Periodista Gil Sumbiela, a l’altura del número 68, de València.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar