Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Gil Sumbiela es fica en les xarxes socials

pgsLa Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena no ha pogut ressistir-se a la temptació, i ja s’ha introduït en Facebook i Twitter.  ¡Si és que hui en dia, si no estàs en les xarxes socials, no existixes!

 

Recentement, esta comissió de Benicalap ha creat una pàgina de Facebook i un perfil de Twitter per tal d’informar en estes xarxes socials de les seues activitats, i a la vegada estar al dia de les notícies falleres. La pàgina de Facebook es troba en www.facebook.com/288GilSumbiela i l’usuari de Twitter és 288GilSumbiela., i per a seguir les actualitzaciones de les mateixes cal fer clic al “M’agrada” de la primera i fer-se seguidor de la segona.

Estes iniciatives han ampliat la presència de la comissió en Internet, que ja disposava de la web www.fallaperiodistagilsumbiela-azucena.es. La falla és coneguda per atorgar el Premi Periodista Gil Sumbiela als professionals dels mitjans de comunicació que promocionen les Falles.

I parlant de Periodista Gil Sumbiela, esta comissió celebrarà la seua festa de Sant Joan dissabte que ve, 16 de juny, junt a la Falla Ecuador-Alcalde Gurrea. Durant tot el dia hi haurà activitats per a grans i xiquets com castells inflables pel matí, partit de futbol per a majors a la vesprada, i sopar de germanor per la nit, prel·ludi de la festa que vindrà després. Tot tindrà lloc al carrer Periodista Gil Sumbiela, a l’altura del número 68, de València.