Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El taller Més que falles, en la trobada d’artistes de Picassent

P6090003

En la tercera edició de Picatroc Trobada d’Artistes al Carrer, ens vam trobar a un artista faller: Alfred Chulià amb el seu taller “Més que falles”. Allí, a Picassent el 9 de juny, va mostrar a la gent com es construïx una falla enmig d’un ambient lúdic.

P6090001

Efectivament, a la glorieta de l’ermita de Nostra Senyora de Vallivana, entre artistes de pintura, música, ball, indumentària tradicional i moltes arts més, es trobava un artista faller de Montserrat, Alfred Chulià. Ell, l’únic del seu ofici al lloc, va mostrar als visitants de la trobada (uns 5.000, segons l’organització) com es fa una falla, les tècniques de cartró i del suro, l’ús del fang, el panet, els motles, esbossos i ninots ja acabats.