Reines i fruita en les falles de Bolbait

La segona edició de les falles de Bolbait ja té esbossos. L’única comissió del poble, la Falla No Ni Poc, plantarà de nou monuments de l’artista Víctor Navarro Granero, que esta vegada tractaran de la fruita fresca i d’una reina autoritària. I per si fóra poc, valga la redundància, estos fallers tenen actuació teatral a la vista.

La comissió, que presidirà enguany Manolo García, tindrà una falla infantil amb lema La fruita fresca refresca la teua vida realitzada per l’esmentat artista Víctor Navarro i per José Luis Platero. La idea d’este monument és d’una alumna del col·legi Albait de Bolbait, Sisi Radkova, guanyadora del concurs “Una falla feta per i per als xiquets”.

bolbaitinf

 

Per altra banda, la gran es titularà Com mane la reina i la construirà Navarro en solitari.

bolbaitgran

 

I canviant de tema, el 22 de juny, el grup de teatre de No Ni Poc actuarà a l’Auditori Municipal de Xella amb la comèdia La magia del teatro. Serà a les 22.45 hores, havent-hi abans un sketch d’humor de la companyia Mundo Ladrón. L’entrada costa tres euros.