Festes ‘gafa-pastas’ i caribenyes per a Sant Joan

Per a que després diguen que no hi ha enginy en el món faller: el 16 de juny hi haurà festes “gafa-pastas” i caribenyes en les comissions falleres, entre altres curioses modalitats.

Efectivament, la Falla Plaça de la Mercé (València) ha tingut l’original idea d’una festa “gafa-pastas”, tan experimental com el monument que plantarà en les Falles que venen. Començarà a les 21 hores amb un sopar d’entrepà, on la gent només haurà de portar-se eixe entrepà i les ulleres (de pasta, clar); la comissió s’encarrega de la resta, incloent l’ambientació postmoderna.

Més tradicional és la revetla de la Falla Mestre Rodrigo-General Avilés. També el dia 16 soparan, per a després proclamaran les seues falleres majors de 2013. A continuació hi haurà festa i cremaran una foguera.

A Algirós, la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros proposa una guerra d’aigua a les dotze del matí, de dinar, una bona “macarronà” , un sopar al carrer i després ball amb l’orquestra Albatros. No massa lluny d’allí, prop del jardí d’Ayora, la Falla Ramir de Maeztu-Humanista Furió comptarà amb l’Orquestra Montecarlo a partir de les onze de la nit.

Per altra banda, la Falla Borrull-Socors planteja un cap de setmana ple d’activitats amb el nom “Caribbean’s Borrull” que servirà també d’apuntà. A les 21.45 hores començarà un sopar per a fallers i no fallers amb un menú complet (picadeta, torrada d’embotit, gelat i beguda), per a després donar-se classes de ball caribeny. A continuació tindrà lloc el bateig Caribbean’s Borrull, consistent en una prova, el bateig en sí i admissió dels nous fallers, per a passar després a la revetla amenitzada pel DJ Emili i regada amb mojitos. Els assistents hauran d’anar conjuntats per a l’ocasió, és a dir, vestits com a caribenys. El preu de tot és de 3 euros per a xiquets i 5 per a majors en el cas de fallers, i 5 euros xiquets i 10 euros majors per a no fallers. I el diumenge 17 continua la festa amb un concurs de paelles per a tot el món, amb els mateixos preus per a concursar que per al sopar del dissabte. Es donaran tres premis: a la millor paella, al cuiner millor vestit i a la paella amb més nombre de comensals.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar