Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Trons i festes’, nou programa sobre festes en Radio Luz

eltrodetronsifestes1El 14 de juny tindrem un part radiofònic (esperem que sense dolor): el del programa Trons i festes. Manuel J. Ibáñez Ferriol i Josevi Espinosa ens parlaran de Falles i altres festes des d’este espai en Radio Luz.

 

Eixe dia, dijous 14 de juny de 20.30 a 22.00 hores, s’emetrà el primer programa de Trons i festes a través del dial de València 99.9 FM i per Internet en radioluzdevalencia.com. El seu director serà Manuel J. Ibáñez Ferriol, qui comptarà amb la col·laboració de Josevi Espinosa per a parlar de la cultura festiva valenciana, base de la filosofia de l’espai radiofònic, i en especial de les Falles. La intenció  del programa és ser un punt de germanor on tots els actors de les festes  (comissions, ajuntaments, clavaries, corporacions, etc.) participen amb recursos com la tertúlia. En este sentit, conviden a qualsevol implicat en Falles o altres celebracions que envien notícies al correu electrònic del programa, tronsifestes@gmail.com.

A partir d’este dia d’estrena, Trons i festes s’emetrà tots els dijous de 20.30 a 22.00 hores en Radio Luz.